Avantajele dotarii autovehiculelor cu dubla comanda model Peheja:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation.

Automobile Germania, organizatie germana de certificare a calitatii si sigurantei in automobilism.

(Atentie: montarea acestui tip de sistem nu duce la pierderea garantiei in cazul autovehiculelor noi).

Sistemul de dubla comanda tip Peheja se poate reinstala pe un alt autovehicul in momentul in care v-ati hotarat sa va inlocuiti autovehiculul cu un altul. Se platesc suplimentar doar cablurile si manopera. Ati facut in acest fel o economie!

In comparatie cu sistemul de dubla comanda cu bare, sistemul Peheja nu produce modificari sau deteriorari ale interiorului autovehiculului dumneavoastra, ceea ce va aduce o noua economie cand veti vinde autovehiculul.

Folosirea acestui tip de dubla comanda este silentioasa si fara intreruperi ale miscarii, obtinand aceeasi precizie ca si pedalele originale; nu deranjeaza cursantul in timpul actionarii pedalelor.

Cand nu folositi autovehiculul pentru instruire, pedalele de la dubla comanda pot fi deconectate foarte usor, ceea ce va da siguranta cand in partea dreapta aveti un pasager.

Intretinerea este minima. Sistemul functioneaza fara probleme cel putin 150 000 km.

La solicitarea clientului se poate monta: dubla comanda cu sau fara acceleratie; dubla comanda cu semnalizare electronica la actionarea instructorului; dubla comanda care sa functioneze concomitent cu pedalele cursantului sau care sa stea nemiscata.

Pentru informații suplimentare: